7 коментара за “Янко Гочев

 1. А бе нещастници – да бяхте си останали под турско робство… и без това сте деформирани за поне 500 години напред – с робско съзнание, удобни да слугувате на всеки пореден претендент за вашата земя. За коя свобода говорите? Вместо да „поправяте“ историята, както Ви се струва – огледайте се какво става с вашата родина в настоящето!

  • Ами то си личи какво иска лицето обявяващо се против „поправянето“ на написаната от съветския окупатор българска история. И именно понеже се оглеждаме и виждаме какво става с нашата родина (която очевидно не е негова), трябва да напишем истинската й история. Само така ще можем да си отговорим на вечните въпроси: Кои се, от къде идваме и на къде отиваме?
   Е иначе знаем къде сме – все още под комунистическо ментално и икономическо робство. Както казва Адам Михник: „По-страшно от комунизма е само това, което остава след него!“
   Но все още има надежда да го променим, въпреки напъните на московската пета колона.

   • А защо не се демонтират паметниците на американците, участвали във Втората световна война например? Защо някой не нацапа с розова боя паметника на летците, които са бомбардирали София? То по времето на соца и за тези бомбардировки се мълчеше.

   • Защото американците не са ни окупирали и не са ни налагали нищо принудително, а също на американските паметници го няма унизително написаното : На Съветската армия освободителка , от признателния български народ!“ Да наречеш окупаторът – освободител е доста нагло!

 2. Паметникът трябва да остане НО да се изпишат имената на убитите ГОРЯНИ, за да се знае кого са победили БСП(к) с помощта на Червената армия, а не да се хвалят че победили фашизма.

 3. Колкото до освобождението, то трябва да се знае, че муцуните с помощта на руската армия правят всичко възможно да не се създаде България с границите на Българската Екзархия и ни ОСВОБОЖДАВАТ, от Северна Добруджа, Шумадийска околия, Македония, Източна и Беломорска Тракия, че и от източна Румелия даже, та после се налага да се съединяваме.

 4. Тритомният исторически труд на г-н Янко Гочев, талантлив и почтен млад български историк „Руската империя срещу България“ трябва да се изучава във всички български училища за да знаят българските младежи истината за империята на злото Русия

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s