5 коментара за “До Вежди Рашидов, министър на културата на Република България

 1. Подкрепям изцяло изложеното в този текст, надявам се г-н министърът да прояви благоразумие и да включи тази амалгама от бронз и бетон по един или друг начин в музея. Като това гарантира и демонтирането й. Ще съм един от първите да видя със собствените си очи мумията на Гошо Мастиката и ПСА (паметникът на съветската армия) на едно затворено място, придружено от обясняващи и разязняващи табели, кои са тези хора и какво са направили, без идеологически пристратия и демогагоии характерни за управлението им.

  Успех и вперёд!

 2. Аз предлагам да демонтираме и другия руски паметник в центъра – Александър Невски. Един поп-фолк клуб/фитнес център би стоял чудесно.
  Така и така сме почнали знаете ли кое ме дразни много ? Паметника на Шипка. Да го демонтираме и да го сложим в музей!

  • Г-н „Генади“,
   с вашият популизъм ще стигнем до под кривата круша!
   Толкова ли ви се простират познанията по история и култура на България, че да не можете да направите разлика между крава, бик и кокошка?
   Излагате се!

   Нашата цел е да сме отворени към обсъждания, но трябва да се знае, че нашата инициатива не е махленска и подобни изказвания ще бъдат порицавани, забележете порицавани, никога цензурирани, защото за разлика от Вас, когато ние говорим- нас ни слуша обществото!

 3. therealgenadi, предлагам някои да демонтират мозъка си и да се освободят от червените си мозъчни клетки, за да престанат да правят метани на лъжливи паметници като ПСА.

 4. ПСА, Альошите“ в Пловдив и Бургас и всички останали паметници-циреи на съветските алкохолици-окупатори трябва да бъдат разрушени, както беше разрушен мавзолеят.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s