5 коментара за “Съветските паметници в Белене и в центъра на София ще бъдат демонтирани

 1. Хора , неси носете главите само да ги постригвате , мислете, по голяма глупост неможахте ли да измислите . Колко ви платиха .? Направете паметник на Баязид светкавицата и го сложете пред ЕДК

  • ПРАВ СИ!!! Колко сме прости! Турският поробител е дискриминиран, само съветският си има паметник! Внеси предложение за паметник на Баязид, аз ще дойда да се подпиша. Благодаря ти!

   • Тъй е адаш , аз си мислех, че всъщност руснаците са ни поробили ама гадните комунисти го крият от нас, а всъщност на Шипка не е ставало онова дето ни описват, а съвсем друго – на Шипка героичните български опълченци, рамо до рамо с братята фесове и защитниците на демокрацията от Шести американски флот са се мъчили да отблъснат напиращите орди руски мужици , дошли да ни заробят и да прекъснат блаженото ни съществуване в рамките на великата империя на Негово Вебичество Султана, но за съжаление не успели . Това е първото ни заробване

    Второто е когато Съветската армия / тогава Червената армия / е минала Дунава обявила ни война на 05 септември 44г. и дълго и продължително воювала и избила хиляди българи / дали не бяха милиони/, като приключила продължителните военни действия с примирието от 08 септември 44г.
    При това подлите болшевики ползвали явно, някакво непознато и ужасяващо оръжие , щото гърмежи не се чували … поне дедо така казваше.
    После станало още по -страшно – Народния Съд , сформиран по искането на Англия и САЩ, взел че осъдил цели 2800 човека , при това не всичките на смърт , а в същото време подобни съдилища в Дания и Холандия осъдили съответно 5000 и 7000 човека, като всички колаборационисти били със смъртни присъди , но това е демокрация , а тук кървава окупация се е вихрила … може и още са пишем, но нЕма нужда , знам ,че си прав защото и аз гледам „Дискавъри “ и „Хистори“ и ако си пропуснал на „Хистори “ да знаеш, че ако не бяха смелите англосаксонци ВСВ нямаше да приключи с победа …нць , ако не бЕха битките в Пасифика / тя войната се е водила основно там и с малки изключения – неособено мащабните битки Москва и Сталинград / и най -вече ако не е бил десанта в Нормандия в началото на военните действия на 6 юли 1944г. направо не знам ….тръпки ме побиват.

    Айде да си жив и здрав … пък кажи колко плащат, както виждаш мога да се присъединя към вас , пише добре и улавям конюнктурата в посоката на публикациите.

  • Не знам колко им плащат ама явно е доста добре , защото не е лесно сутрин да се погледнеш в огледалото и да ти се доповръща от вида на гнидата отсреща, а те всяка сутрин понасят тази гледка и им сложно бръсненето, но пък са решили проблема с кризата.

  • Не знам колко им плащат ама явно е доста добре , защото не е лесно сутрин да се погледнеш в огледалото и да ти се доповръща от вида на гнидата отсреща, а те всяка сутрин понасят тази гледка и им сложно бръсненето, но пък са решили проблема с кризата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s