8 коментара за “Ремонт на българо-съветската дружба

 1. Ако някой знае в Софийски район поне едно лобно място на някои от жертвите на Комунизма, моля да ме уведоми на GSM: 0887925122 аз обещавам да отида и да поставя цветя. А който иска може да отиде в родното ми село Партизани Варненско общ. Дългопол на лобното място на 33-ма партизани и ятаци разстреляни на 22.06.1944 г. край селото, където сега има недемонтиран паметник-костница на жертвите на хитлеро-фашизма!

 2. Умират от яд Инджевците. Жлъчката ги боли, но така стоят нещата. Една шепа хора сте. На последния протест бяхте 15 човека. Остава паметника, остава..

  • Не умираме от яд. На мен лично ми е жал за такива вас. Стокхолмският синдром, съчетан с промит мозък, рядко подлежи на лечение. А ти специално не си от редките 😉

   • А ааа не ми кради писаното в други коментари – Стокхолмския синдром яко се вихри след 10 ноември 1989г. , щото къде седнем къде станем сме съгласни с всичко , па било то и вредно за нас … затвори блоковете – ДОБРЕ , прееби си Военно-промишления комплекс – ОК, скачай сега против пройзводството на пиратски дискове / има се предвид не записите, а самите дискове като носители , като за пиратски се считаха онези от които САЩ не печели / – МА НЕМА ПРОБЛЕМ, СКАЧАМЕ , затворете ДЗУ – то и завода за компютри в Правец и си съсипете IT че е лошо / не че българските процесори не бяха на същото ниво ,като тези на IBM , само дето онези работеха на тактова честота 4.7 , а нашите на 3.7 и бяха пет пъти по евтини и три пъти по -здрави ,ако някой не вярва , нека ми намери работещ 16 -битов IBM от 1986г., щото веднага мога да ви покажа на вилата ПРавец -16 от 1986г., който работи / – АМА ЗАТВАРЯМЕ ВЕДНАГА.

    Е те това е Стокхолмски синдром на жертвата – а преди нямаше такива неща плиткомозъчници, то преди и плитки мозъци като Вашите нямаше , а може просто сте продажни.

  • А, и извинявай, ама какви са тия „Инджевците“? Иво Инджев явно ти е трън в очите, обаче не е нито ръководител, нито организатор. Бъдещето е наше. Просто такива като теб, в чиито глави подрънкват сърпове и чукове, измират бавно и сигурно.

   • Ами такива са „инжевците“- по-рано учили с децата на партийната върхушка в СССР( Той в МГУ), а сега плюе против строя изпратил го да учи там. на такива им казват „фурнаджийски лопати“. Те винаги са трън в очите.
    Не знам кое бъдеще е ваше. Или още слушаш песента „45 години стигат“. на протеста бяхте 15 души. Вие ли сте бъдещето? Е не сте.

 3. @Ленин
  Пред читалище Славянска беседа. Било е щаб на тодор живковата милиция и в подземията са мъчени и убити хиляди хора.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s