Един коментар за “Европа след Ялта – освободена от Хитлер, поробена от Сталин

 1. Е, както и да коментирам това безумно, неподлежащо на никаква квалификация конформистко писание, няма да мога да достигна до дълбините на човешкото скудоумие, духовна немощ и убожество ,породило подобно творение на злобната западна пропаганда….

  Нямам думи да опиша как подобно писание прилича много на това да риташ сакат или мъртъв човек … странно как подобни писания и творци се навъдиха в годините след падането на Източния блок, предизвикано от предателството на Горбачов и ко. , като творците яко осребряват храчките, с които покриват довчерашното си минало.
  да се чуди и мая човек, как при този човеконенавистен, кръвожаден строй тези творци са били отгледани от майка си и баща си , научили са по няколко езика и имат прекрасно образование … направо изненада.Те се считат за интелигенция, но въпреки това твърдят , че при комунизма друга интелигенция, освен казионната , лижеща задника на управляващите комунисти не е съществувала , защото била избивана или пращана в лагери със същия краен резултат.
  Та питам ги тези творци, след като се считате за интелигенция, кога точно станахте бунтари – преди да спрете да лижете задника на управляващите от БКП или когато започнахте да лижете задника на американския посланик , който е актуалния губернатор на колония България , принадлежаща на короната на Негово Президентско Величество на САЩ.

  „Заграбването“ на властта, не ме разсмивайте с измислени квалификации … ако предположим, че това е вярно т.е. Сталин е наложил тук свои марионетки, както видяхме в по -горе написания „матриЯл“ то това е станало със съгласието на Запада или с други думи, ако Сталин ни е взел, то е защото Западът ни е продал.
  Я да видим сега в тази игричка на покупко -продажба кой е по -морален продавача или купувача …ами ако продавача /Запада / толкова много е страдал за нашите страдания , защо не ни е освободил …тогава е било много лесно – СССР е бил изтощен , а западните съюзници са били свежарка , но защо не са ни „освободили“ ….. а ааа , ЗАЩОТО НЕ СА ИСКАЛИ , не са искали да нарушат имиджа си на „освободители“ на Европа и т.н.

  Ще продължим утре.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s