36 коментара за “Да подкрепим журналиста Христо Христов

  • Не може да има демокрация без независима и обективна журналистика! Нека помислим! На какво се основава демокрацията – на вота на избирателите. А той се определя от тяхната информираност, която пък идва от медиите чрез журналистите. Как другояче можем да знаем за кого и за какво гласуваме!? Посегателството над журналист трябва да се третира от закона по-тежко от посегателството върху полицай!

 1. Подкрепям г-н Христов! Подкрепете и ТВ СКАТ,за една седмица има 7 поккушения върху офиси, каси на кабелния оператор и автомобили.Със сигурност нападателите са от Атака или са получили пари от там!

 2. Само у нас може журналист,който застава с името си зад истински,стойностен материал да бъде поставен в такава ситуация.Много ясно е,че няма как само у нас да се случват такива заплахи,но въпросът е,че по белият свят нещата се разрешават по най-бързия начин.Заставам напълно зад Христов и обективната журналистика и мисля,че е наш,граждански дълг да сложим край на поръчковата журналистика и да дадем почва на истинската,без да има страх.

 3. Живи са, за съжаление. Живи, активни и организирани. Ченгетата от миналото – мутрите от днешния ден. Нравът, манталитетът и методите на зловещата ДС. Можем само морално да застанем зад Христо Христов. Физически -кой ще го защити? Полицията?

 4. Подкрепям г-н Христов.Пожелавам здраве и щастие на него и семейството му.Ако искаме промяна-ето така започва.Не е лесно.Но няма лесен начин.Поздравления зя смелостта.
  А.Сираков

 5. Познавам Христо и сме приятели.Той винаги ми е споделял,че всичко,което пише е на основа задълбоченото проучване на документи и никога не си е позволявал излизане на рамката на фактологията т.е. това,което съществува в документите.Ето,защо съм категоричен,че тази заплаха може да се роди само от извратени мозъци-всъщост каквато е и българската демокрация.

 6. Само Истината може да ни направи свободни! Това се отнася за всички и най-вече за тези, които заплашват от страх за живота и уважението на децата си ( и те имат деца, и те са хора като всички останали) … но без да признаят скритите си, тъмни дела, без да поискат прошка и да приемат достойно последствията, няма как да се спре мъчителният порочен кръг, от който страда цялото общество. Смелост и човечност !

 7. Подкрепям г-н Христо Христов. И нека Нашият Господ Иисус Христос да бди над Вас и семейството Ви.Весели Великденски празници. Поклон пред смелостта! Стефан Кючуков/писател-теолог/

 8. Винаги съм се възхищавал на честното и коректно отношение на г-н Христов към комунистическото минало на България,блестящо описано в неговите произведения!Горещо подкрепям Г-н Христов и неговото цялостно творчество!

 9. Трябва да пазим хората като журналиста Христо Христов. Те са ни нужни. Чрез техния журналистически труд ние можем да надникнем в мрачното комунистическо минало и да не позволим то никога да се повтори.

 10. Ha 07.02 по тел.програма on air гледах пдаване с ваше участие.Много ми хареса !!!

  • Комунистическия режим е страшен не само с това което беше, но и с това което остави след себе си. Деформациите които нанеси в мисленето на хората са много трудно преодолими, а за някои даже и непреодолими. За да не може тази мракобесна система да манипулира младите хора на България е нужно това време да се изучава в учебниците по история. За да стане това са нужни хора като журналиста Христо Христов. Това което той прави е похвално, даже бих казал е геройство. Подкрепям го напълно.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s