27 коментара за “П Е Т И Ц И Я от граждани и граждански организации относно комунистическата Държавна сигурност в България

 1. НЕ! Не ви подкрепям! Дори съм готов да се боря против вас! Срамувам се, че не отдадох силите и живота си в борбата срещу българските предатели каквито ми се струва, че сте вие! Срамувам се, дори че съм жив! По времето на 45 г. Съветска „окупация“ нямаше безработица, наркомания, проституция, корупция, неграмотност, битова престъпност! България беше на едно от първите места по много икономически показатели изпреварила много развити капиталистически страни. Внедряваха се уникални български изобретения! А сега оглавяваме срамните класации! Аз имам приятели инженери, изобретатели, доктори на науките, които сега получават около 120 EUR пенсии. И това не е случайно! Целта е да се съсипе българската интелигенция и всичко прогресивно българско. Вашата необмислена подкрепа е част от тази политика!

  • Абе, Ленине, ти къде си живял, бе, човече?! От коя планета падаш, че говориш така невнятно?! Кой те е зомбирал дотолкова, че ти е объркал представите за добро и зло?! Събуди се най-после, огледай се наляво-надясно и виж кой е хорът на сирените на когото пригласяш!!! Чудя се как още може да има такива заблудени души!!!
   Категорично подкрепям петицията!

  • ленине,Слънчев Бряг не е само курорт на морето,а Белене не е само химерна ядрена централа!Дано вденеш!

  • Другарю промит мозък,
   Другарю ленин,
   Аз пък се срамувам, че има все още такива като теб, които пишат и говорят лъжи и глупости!!!
   Няма да си губя времето да ти обяснявам, че всичко, което си написал е точно обратното!!!

 2. Подкрепям категорично. Заради историческата ни памет, достойнството на живите и паметтта за избитата и унищожена българска интелигенция след 9 септември 1944г от шепа продажници! Ние още не можем да се освободим от зловещата ДС, която само мимикрира, но управляда и до днес страната ни.

 3. Напълно съм съгласен. Отдавна трябваше да се въведе лустрация – забрана на служители на ДС, както и на висши комунистически функционери да заемат държавна работа. Също и за пенсиите. Позорно е тези, които са правили кариера с доносничество и сътрудничество на ДС, поради което са взимали високи заплати, днес да получават и високи пенсии. А репресираните от тях, които са били лишени от кариера и нормална работа и, съответно, са имали ниски доходи, днес да получават мизерни пенсии.

 4. Напълно подкрепям! И пожизнена лустрация за всички висши камунистически функционери и служетели и агенти на ДС в България!

 5. Категорично подкрепям петицията!

  Росен Манчев – архитект

 6. Подписвам се!! На такива „товарищи“ и „товарищутки“ само когато се прочете името е ясно, че главите им са пълни със сърпове, чукове и ….. и друго няма!!! То е очевадно!! Както казва на кума ми /Бог да го прости/ голяма дъщеря „Презирам те с поглед и излизам от стаята“!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s