11 коментара за “ТУК не е Москва! НЕ на намесата на Русия във вътрешните работи на България

 1. Дали няма да се изспипят 500 жандармеристи да бранят с живота си този соц гротеск? А дали се намери въобще някой политик, който също като нас да не иска тази комунистическа останка в центъра на града? Май не, нали… На това събитие ще си проличат будните българи.

 2. Пак ще се съберете 30 човека. Това ще сте „будните“ българи. Мнението на толкова малко хора не е от значение.

  • Жалък цинизъм, Кайзере. Злорадството, подигравката и ехидността са присъщи черти за платените тролове на БСП, у които липсва достойнство и чест, а преобладава продажничество. И доста се бъркаш за бройката… Нещастно низко човече!

 3. Да бе, нали съм ви гледал колко се събирате. И от вашите снимки даже е видно, че сте не повече от 30 човека. И утре ще бъдете толкова.
  А злоба към осакатени мозъци не изпитвам. Само съжаление…

  • Още един национален предател!!!
   Защо не си отидеш в СССР при Путкин, като ти са по-свидни от България, мръсно същество?

 4. А ти защо не си отидеш във Вашингтон или в Брюксел след като защитниците на „евроценности“ са ти мили плазмодий?

 5. Видяхме вашите ценности. На Садам химическите оръжия не намериха, но смучат иракслия петрол. Кадафи беше приятел на европейците, но си пойска едни пари и го убиха и сега юсейците смучат неговия нефт. Асад беше терорист, но изчадичта ядещи човешки сърца са подкрепяни от САЩ. Сган демократична. Организирайте си гей паради…само това можете.

 6. Kaizer комунист ?!?! Още от ника ти си личи че си болшевишко тролче което иска зад измамен ник да влиза по форумите и да лее помия по българщината. Би ли ми казал ти гордееш ли се че пред БЪЛГАРСКИЯТ парламент има паметник на един руснЯк – Александър II, който се нарича Цар освободител НЕ защото освобождава България от турско робство, а защото е известен с либералните реформи, които извършва в руското общество, най-значима сред тях е отмяната на крепостничеството през 1861 г., която му донася прозвището (в русия, и за руснЯците той е) – Цар Освободител, но не и за нас Българите ! Според теб не е ли СРАМНО пред БЪЛГАРСКИЯТ парлемент да стои паметник на чужденец, независимо кой е той, и това не означава ли че България е под руски/съветски протекторат и България НЕ е независима държава ? Пред българският парламент трябва да има паметник на БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛ, а не на чужденец !

 7. Преди да напиша и нашето мнение ми за паметника на съветския окупатор, искаме да попитаме, тези които се двоумят дали да бъде, или да не бъде демонтиран срамният паметник. Къде „уважаеми“ дами и господа в София има паметник на Българската Войска, къде е паметника на Българския Войник ? Къде ? Защо даже повече от 24 години след 10 Ноември 1989г. в София все още Няма паметник на Б-ъ-л-г-а-р-с-к-а-т-а Войска ?
  Къде дами и господа болшевики(в София) е паметника на Българския Кан Крум, който превзема Средец, или днешна София през март 809 г. и отваря пътя към обединението на БългАрия, което приключва при Кан Персиан в 837 г. ? Къде е паметника на Българския Кан Испор(Аспарух) ? Къде е паметника на може би Най –Великия БългАрски владетел – Кан Кубрат, последен владетел на онази ВЕЛИКА БългАРИЯ, която според вашата днешна проруска-антибългАрска и славянофилска „наука“ излиза, че Не е същесвувала, след както и до ден днешен в учебниците по История пише; че БългАрия била създадена през „681 г.” ?!
  Къде са паметниците на ; Българските ОРЛИ защитавали небето ни от американо-ингелизките агресори, къде е паметника на великият проф. Богдан Филов, на проф Александър Цанков, на ген. Христо Луков, на ген.Никола Жеков, на българските герои като кап. Димитър Списаревски, къде е паметника на ИЗБИТИТЕ от АНТИнародният съд и на всички останали Български военоначалници и политици печелили епични битки за Майка БългАРИЯ и Българската Царска ВОЙСКА ?!
  Защо НАЙ – МЕГАЛОМАНСКИТЕ и ОГРОМНИ ПАМЕТНИЦИ които в момента съществуват в НАШАТА БългАРИЯ са ЕДИНСТВЕНО на руски имератори, на ЧЕРВЕНА СЪВЕТСКА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ и на комунистическите клошари от (несъществуващите)шумкарските отряди ?!
  Според мен е Недопустимо образът на заплашително размахващия шпагин съветски ОКУПАТОР да стърчи срещу и над Софийския университет, народното събрание, паметниците на ; В Левски, Х.Ботев, Г.С.Раковски, И.Вазов…… (и всички останали в Пъти По – Малки паметници, на Българските НИ национални герои) и да символизира (включително и пред бъдещите поколения на демократична България), че силата на оръжието стои над образованието, знанието и Най – Вече Българщината и Независимостта на Майка България ! Освен това доколкото ни е известно от Историята, по време на 2-рата световна война, Нито един съветски войник не е умрял на територията на БългАрия, освен загиналите от злоупотреба с алкохол !

 8. Не, не ме е срам. не ме е среам защото този цар заради имперските интереси на Русия освобождава българския народ клан и унижаван след опита си да се освободи.
  Действията, войната предизвикана от този владетел гадни соросоиди е причина сега да имаме държава, съответно и парламент.
  А относно Съветската Армия-никаква окупаторка не е. няма такава армия принесла страната си като колкония на България. Колко нефт ни даваше СССР за жълти стотиники, които ТЖ го продаваше на международни цени…
  А с тези пари се финансираше образование, здравеопазване и тн.
  Но когато сте притиснати от факти вие, жалките платени соросоиди не можете да дадете смислени аргументи, започвате да обиждате опонента. Обидите и нападките са оръжието на простака. Видях ви снощи-сто човека. И то защото времето беше толкова хубаво. Добре, че сте толкова малко.

 9. А това, че няма паметник на български владетел е друга тема. Ами хайде направете де. Вие сте толкова заслепени от глупост, че не ви стигна ума да предложите на мястото на ПСА да бъде издигнат паметник на Левски.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s