5 коментара за “Писмо до руското посолство

  1. В това писмо прочетох, че … „съветските войни, ВРАЖДЕБНО навлезли на територията на България в началото на септември 1944 г.“… На 04.03.2014 г. в 18:00 посетих Паметника на Съветската Армия и с ушите си чух как Иво Инджев каза, че Съветската Армия е навлязла в България „ВЕРОЛОМНО“! Но г-н Инджев не каза, че е посрещната с цветя и без нито един изстрел. Интересно ми е как ли би се изразил този талантлив и сладкодумен журналист за нахлуването на 22.06.1941 г. Може би ще използува думичката „освобождение“ на Руския народ от Комунистическия терор? Или пък „миротворно“ спасяване на човечеството от призрака на Комунизма? Или пък „мироопазваща“ акция за спасяване на висшата цивилизация? Аз мисля, че вие инициаторите за демонтирането на ПСА ще използувате думичката „мироопазващи“ бомбардировки над Югославия!? Също като „мироопазващата“ акция на Пражката пролет 1968 г. Аз мисля, че сте способни да наречете „мироопазващи“ действията на нашите героични момчета в Афганистан сега!? Не е ли е така? Нали е „мироопазващо“ да се съхраняват Афганистанските диаманти за небостъргачите на Афганистански народ??? Ние Източноевропейските страни изгубихме икономическата война срещу Едрия Западен Капитал и вече паднахме под Западноевропейско робство! Сега е ред на Украйна!? И тя ще падне! А в следващото десетилетие барикадите ще стигнат и Москва! Правя тази прогноза, защото аз съм убеден, че Капиталът вече използува ново оръжие МАНИПУЛАЦИЯ на подрастващото поколение, което съвременната ни интелигенция не разбира. Аз съм сигурен, че вие подръжниците на тази „гражданска“ инициатива сте умело манипулирани за пренаписване на българската история в изгода на Едрия Западен Капитал. Аз съм сигурен, че вие подръжниците на тази „гражданска“ инициатива няма да ми повярвате, че аз с очите си видях възхода на земеделието, образованието, индустрията ни с неописуеми темпове. По времето на 45 г. Съветска „окупация“ не бяха познати думичките: „неграмотност“, „безработица“, „битова престъпност“, „проституция“, „наркомания“! А сега? Аз като инженер твърдя, че Български Научно-технически достижения бяха ценени по всички краища на света. А сега? Аз като инженер твърдя, че сме изнасяли Български висококвалифицирани специалисти ценени от много страни по света! А сега? Не стигат ли вече демонтажите на Социалистическите постижения? Защо да не се събираме поддръжниците и противниците в един салон и да се скараме делово, аргументирано да спорим докато намерим разумно, изгодно решение от което да печелим? Нима имате нужда от примери? Примери има … мислете!

  2. Незнам колко неграмотни трябва да сте Вие, от инициативата… Държава без идтория не е държава….. Замислете се, дали в Германия има паметник, който да е премахнат… Само неграмотни и манипулирани СЪЩЕСТВА могат да искат унищожение на историята… Децата трябва да знаят истината….независимо от това дали Ви се харесва или не……За съжаление трезвомислещите хора сме много заети и не обръщаме внимание на действията Ви… Но това ще е до време….
    БЕЗ КОМЕНТАР

  3. Извинете ме за граматичната грешка, допусната, поради емоционални причини, идтория – история. А по повод коментара на ГОСТ, който дори няма име ( признак на страх и неграмотност) мога да коментирам само едно : ПРОСТ НАРОД – СЛАБА ДЪРЖАВА!!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s