3 коментара за “Нуждае ли се Крим от нашенци с руски патриотизъм

  1. Другари, защо пращате децата си да учат и живеят на запад ? Защо вашите парички са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Кого лъжите с вашето русофилство – себе си, децата си или само „червените бабички” ?

  2. Аз живее в Русия, аз съм руснак (по същество е татар [волжски българин, но тук няма такова националност]). Напълно подкрепям всички тезите в статията. Подкрепям на украинските братя . Но с абсолютно мнозинство от руснаците подкрепа шовинистична амбиции. Срам ме е от тях. Срам ме е за окупацията на България по време на комунистическия период. Сега аз се срамувам от Крим…….

    P.S. Прости ми за моя български език 😉

    Да живее България!

  3. Божкее …напрао сЪ разливах от коментара на Руслан …доста нескопосана имитаиця на човек незнаещ добре български език .
    А на по -горния коментар ще го питам … а сирийците що бягат от Сирия …ауу , изненада щото е лошо за живеене … а кой го направи лошо за живеене / щото Сирия беше страна с невероятен стандарт преди да и внедрите демокрация / … ауу , каква изненада САЩ и Запада … а що не бягат в Русия …ами щото в Русия не се минават така лесно граници, а паричките потрай малко … до 10 -тина години всички ще искат юан и рубла … ти глей шоу … то вече започна ама на тебе ти отидопа грантовете – чичо Дони не е много склонен да плаща за тъпотиите ти, както и за тези на шефа ти – сороспията Иво Минджев.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s