3 коментара за “Аркадий Бабченко, писмо-приветствие, до жителите на Крим, по повод анексирането на полуострова

  1. Кримчани, не забравяйте че това „приветствие“ не е писано от българския народ! Това „приветствие“ е написано от предателите на Българо-Съветската дружба. Написано е от тези сладкодумни краснописци-предатели от Българската интелигенция способни да оскверняват произведения на изкуството с боя (вижте снимката по-горе!). Тези интелигентни краснописци способни да напишат „окупатори 1944“ към Червената армия посрещната с цветя. Тези интелигентни краснописци са способни да наричат влизането на Червената армия „вероломно“! Тези интелигентни краснописци българи способни да напишат „tear down this wall“ не на кирилица, а на език …? Тези интелигентни краснописци няма да ви напишат за времето на Съветската „окупация“ когато земеделието, промишленоста и цялото ни народното стопанство имаше невероятен подем и се сравнявахме с най-развитите страни! Тези интелигентни краснописци няма да ви напишат резултата от анкета в България направена сега преди две седмици. На въпроса: „Подобри ли се положението Ви след влизането на България в Европейският съюз?“ С „ДА“ са отговорили 26 %, а с „НЕ“ са отговорили 74 %. Интелигентните ни висши ръководители няма да направят анкета сред народа ни с въпроса: „Одобрявате ли реферемдума в Крим?“ Тези интелигентни краснописци няма да ви напомнят, че България е присъединена към НАТО без референдум. Тези краснописци няма да ви информират за нивото на сегашна битова престъпност, наркомания, неграмотност, платежоспособност, международните ни класации, демографски срив и т.н. Аз лично се чувствам виновен затова, че не отдадох живота си за борба против съвременната ни демокрация. Кримчани, аз както и много Българи не сме забравили и няма да забравим, че Вие сте ни помогнали да се освободим от Турското робство и от Монархо-фашизма. Аз съм сигурен, че ще ни помогнете да се освободим и от Западноевропейското робство!
    Кримчани, успех в Евразийския съюз!

    • Комунистите са нацисти – за тях личността и човешкия живот не са ценност. А „опорните точки“ се пишат от такива чугунени глави като Ленин, Сталин, Хитлер, Путин, Ким Чен Ир и др.
      Ленине, аз лично се чувствам виновен за това, че не „отдадох“ живота си в борбата с комунистическите гадове които са те сътворили! Проклет да си и ти и гнусните ти кремълски господари! Вие простите комунисти унищожихте България. А вместо да те освобождават от Западноевропейско робство, що не се приселиш при тях – рублите които получаваш там вървят.

    • Много нагло и демогогско, г-н Ленин! А знаеш ли ти, че руският народ в Русия изобщо не беше попитан дали желае Крим да стане част от държавата му? И че ако имаше такова допитване този местен „референдум“ в Крим нямаше изобщо да предизвика сегашната криза? Ти като радетел на „българо -съветската дружба“ срещу коя интелигенция заставаш – тази, която беше избита, прогонена или смачкана и деформирана до неузнаваемост в резултат на същата тази „дружба“ или както се вижда, си готов да громиш тази интелигенция, която отваря очите на днешните българи за историческите истини? Разбирам, че като си взел името на пролетарския водач не може да имаш по-различни виждания и мироглед, но поне не се навирай в очите на хората с тези жалки опити за интерпретация на историята. Прочети всичко от Георги Марков. Не че кой знае колко добре ще го разбереш, но поне малко да се позамислиш преди да се правиш на борец против „съвременната демокрация“. Като не ти харесва прав ти път – мечтаният ти Евразийският съюз мъничко се приближи до нашите граници!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s