5 comments on “Кампанията за набиране на средства продължава. Paypal на адрес: donate@demontirane.org

 1. Вие много сте събрали бе, демократи. И то при положение, че 600 лева са от един човек.
  Развеселявате ме със това колко сте жалки…:)

  • И въпреки това ти, анонимен доброжелателю, си отделил от ценното си време, за да ни обърнеш внимание. Благодарим за моралната подкрепа, продължаваме!

   • Продължаваме… продължаваме …. като в Оркестър без име.. Оставаме … оставаме… 🙂 .. ми продължавайте… ойро-атлатишки едеоти 🙂

 2. Понеже съм безработен, свършиха обезщетенията ми за безработица и от месец вече съм даже без средства за съществуване, за жалост не мога да подпомогна финансово тази толкова хубава и важна кампания по набиране на средства за демонтажа на паметника на окупационната съветска армия; но искам с нещичко да помогна все пак. Та ми хрумна в тази връзка следното: ако дадени хора решат да си купят някоя от моите авторски книги (или пък за някоя книжка от издаваното от мен списание ИДЕИ), то аз пък обещавам да преведа получените средства до стотинка за кампанията махане на паметника на съветската армия-окупаторка.

  И така заедно ще можем да помогнем за чудесната кауза, а пък вие, дето си купите от моите книги или от списанието, ще имате в добавка било книга, било списание. Тази ми е идеята. Ще се радвам да можем заедно да направим едно добро дело.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s