4 коментара за “2015 in review

  1. Защо сме с толкова овчедушни ръководители на държавата? Щом от Москва им скръцнат със зъби и палячовците защитници на това чудовище наречено „Паметник на съветската армия“ започват да лаят неистово. От какво ви е страх, нищожества, от онази Шаренкова ли или от вожда от Кремъл? Може ли да сте такива мекотели!

  2. Скърцат ти зъбите защото си барнал глисти от ония евроатлантическите и не можеш да си начешеш маясъла а нищожества ще речеш на тези които те създадоха такъв за срам на човешкия род и здравия разум Тръгнал да воюва с паметници идиота му завършен

  3. Г-н Atanas_1941 , ако Вие наистина сте роден през 1941 г. би трябвало да знаете по-добре от нас чии са основните заслуги за разгрома на хитлеро-фашизма! Вие би трябвало да знаете кои от участниците в последната световна война дадоха най-много жертви. Вие би трябвало да знаете за несравнимия разтеж на българската икономика. Вие би трябвало да знаете за ентусиазма на българите, които се сравняваха с най-развитите страни по света по много показатели. Вие би трябвало да помните времето, когато нямаше неграмотни, безработни, битова престъпност, проституция, наркомания. Вие би трябвало да помните високите научно-технически постижения на световно ниво. Имахме много изобретатели, шампиони, дори и космонавти, На кого дължахме всичко това? Как не Ви е неудобно да употребявате такива обидни думи като неинформираните ни младежи за истините в нашата История. Помислете! Има за какво!

  4. До Ивелин и Ленин:

    Ами такива са „демократите“, тези които воюват срещу паметниците. Прости, глупави и жалки. За това, че за толкова години станахме бананова държава (нали има банани по магазините) паметниците са виновни.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s