2 коментара за “ПСА – стената на позора! Плакати за събитието!

 1. DA SE IZCISTI BALGARIJA OT PRESTAPNITE KOMUNISTI-UBIJCI I SAVETSKITE CUZDI GADOVE! SMART NA KOMUNISTITE BANDITI KOJTO IZBIHA 450 HILJADI BALGARI!

 2. По темата от сайта: – Моля, оставете материалната история да си почива. Не пипайте паметника! Той, за това е паметник, да държи паметта ни будна!! Да помним събитията и да не повтаряме многократно едни и същи грешки, години наред!
  Унищожаването на мавзолея беше поредната глупост, с която Евгени Бакърджиев и целият му антураж бяха много горди! Сега, 25 години по-късно, при една гъвкава и далновидна политика, държавата ни можеше да печели добри пари от мавзолея но, уви! Глупостта няма почивен ден!! А, за сетен път, историята ни учи, че не се учим от историята!!

  МНЕНИЕ: От дълго време твърдя и споделям, че ако в редиците на ръководството на БСП имаше морално ангажирани люде, и такива с ЧОВЕШКО достойнство то, тя, би се САМОРАЗПУСНАЛА! Уви! Очевадно, далеч не е така! Явно подхранвам силни илюзии.
  Вероятно, читателите на това мнение биха ме запитали защо предлагам такъв достоен край за прекратяване съществуването на този конгломерат от интереси наречен Б.С.П.!?? Нашата държава е декларирала и обявила приоритет на демократичните ценности в техният класически вид, и няма правна мярка чрез която да поискаме въпросната партия на бъде ЗАБРАНЕНА! Явно, това е невъзможно/поне за сега!/
  Тази партия трябва да се САМОРАЗПУСНЕ поне за една ПЕТИЛЕТКА; -т. е. такъв времеви период с който другарите измерваха социалистическите и комунистически завоевания и постижения в държавата ни по Тодорово време! Ако след 5 години се появи потребност в обществото ни от социалистически ориентирана партия то, нека тя да бъде създадена на ново, на чисто с млади хора, не обременени от конспиративна форма на мислене, без да приема, онаследява и афишира каквито и да било „традиции“ и псевдо-последователност на „прекрасните“ принципи на „вонящата столетница“, трансформирала се в БСП! Подобно решение за създаването на такава НОВА партия бих приел с възхищение.
  Разгеле, за СТОЛЕТНИЦАТА!
  Удивително лицемерие господа! Та, нали началото на 90-те години господата-другари заявиха от трибуната на Народното събрание, че коренно и безвъзвратно се РАЗГРАНИЧАВАТ от БКП!! ЗАЩО 26 години по-късно продължават да броят своите конгреси с такива големи числа: -46, 47, а вече и 48???? Не трябваше ли, след подобни декларации през 90-те години да се започне с ПЪРВИ конгрес на БСП!??? А в същност, до ден днешен влачат подире си какви ли не СЪМНИТЕЛНИ традиции!
  Тази партия се яви на практика КУТИЛО и развъдник за хиляди псевдо демократи и десетки партийки с подобно предназначение. Умопомрачаващ факт! Към 31 декември 2005 в България са регистрирани 357 политически партии!!!
  В Индия с население над 1 милд. и 145 мил. души има по-малко партии от колкото у нас! Убийствена диспропорция!! Държавата ни е обхваната от „политически рак“!
  Навремето, Жоро Ганчев предложи най-доброто определение за странната политическа симбиоза, което за съжаление все още, до ден днешен не се е разсеяла: – „ЧЕРВЕНО-СИНЯТА МЪГЛА“.
  Да, има шанс тя да се разсея веднъж за винаги от хора с будна гражданска съвест и достойна обществана позиция.

  С уважение: Адринико

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s